Fri fragt ved køb over DKK 699,- Fri fragt ved køb over DKK 699,-
1-3 dages levering 1-3 dages levering

Inspiration til sommerhuset

Oprettet d.

Inspiration til sommerhuset

5 tips til indretningen af dit sommerhus

Foråret springer frem og derfor gør mange af os klar til at rykke ind i sommerhuset, hvor der er plads til afslapning og hygge. Vi kommer med nogle gode råd til hvordan du indretter dit sommerhus, så det får en personlig og naturlig atmosfære.

Naturprodukter som en del af sommerhus indretningen

Moderne flethylde til sommerhuset

En af de helt store trends indenfor boligindretning er naturen. Det gælder både når du indretter dit hjem, virksomhed eller sommerhus. Der er utallige måder hvorpå du kan gøre dette blandt andet ved at bruge produkter produceret i naturmaterialer, som både fungerer praktisk, men samtidig giver et beroligende og naturligt udtryk til rummet. Hos Naga finder du et udvalg af flethylder, som er den perfekte måde at bringe naturen ind, da det samtidig giver dig mulighed for at dekorere med planter, nips og andre personlige pyntegenstande.

Byd naturen velkommen i dit feriehus

Sorte metalhylder til opbevaring - passer perfekt til sommerhuset
Du kan med fordel personliggøre din indretning af sommerhuset med natur fra det omkringliggende område. Så udforsk området på din næste gåtur og find et udvalg af nogle muslinger eller sten fra stranden, fine blomster og grene eller andet, som du kan fremhæve. Hos os finder du fine opbevaringshylder, som gør det nemt at fremvise dine fund fra naturen og samtidig tilføje dit eget præg på hjemmet.

Hold indretningen i sommerhuset lyst

Hvide magnetiske hylder til væggen i sommerhuset

Når du indretter dit sommerhus, så kan det være en fordel at tænke over farverne. Selvom du måske ligesom os ikke er bange for farver i din daglige indretning, så kan en mere afdæmpet og lys indretning af sommerhuset være med til skabe en rolig og afslappende atmosfære. Find et udvalg af hvide metalhylder hos os, så du kan holde indretningen lys og luftig, men samtidig pynte med udvalgte genstande.

Organiske former i indretningenFlotte magnetiske spejle - perfekt til indretning af sommerhuset

 

Organiske former er et hit i boligindretning, da det udfordrer de perfekte lige linjer. Formerne åbner op for kreativiteten og kommer fra inspiration fundet  i naturen. De organiske former findes i mange forskellige indretningsprodukter såsom møbler, puder, spejle, vaser m.m. Hos Naga finder du et udvalg af runde magnet spejle, som du med fordel kan bruge i indretningen af dit sommerhus.

Hold din indretning af sommerhuset personligtFlot indretning af sommerhuset med spejle og tavler til væggen

Sommerhuset er dit sted, hvor du kan skabe plads til fordybelse og sindsro. Fyld derfor rummene med personlige genstande og minder, så du kan læne dig tilbage og nyde dine omgivelser. Du har måske et yndlingsdigt, en tegning fra dit barnebarn eller betydningsfulde billeder, som du gerne vil vise frem i dit personlige rum. Med magnet tavler fra Naga får du mulighed for at samle dine dejlige minder for et personligt udtryk.

 

I dette indlæg er vist:

Cirkel Flethylde Vandhyacint, 40 cm
Cirkel Fyrfadsstage hylde sort metal, 25 cm
Cirkel Opbevaringshylde sort metal, 25 cm
Cirkel hylde sort metal, 35 cm
Gallerihylde hvid metal, 90 cm
Cirkel Magnetisk spejl, 25 cm
Cirkel Magnetisk spejl, 45 cm
Cirkel Magnetisk spejl, 60 cm
Hexagonal Magnetisk tavle i eg, 42 cm