Fri fragt ved køb over DKK 699,- Fri fragt ved køb over DKK 699,-
1-3 dages levering 1-3 dages levering

Bag om NAGA

NAGA blev grundlagt i 1977, med produktion af traditionelle opslagstavler i kork og hessian, produceret i Danmark og solgt til store dele af Verden. Navnet NAGA, er inspireret af materialerne tavlerne oprindeligt var lavet af, og blev en forkortelse af ordene ”NAtur” og ”GAver”.

Danish design on your wall

Der er sket meget over de sidste 45 år, og i dag har NAGA Europas, nok, største udvalg i tavler og tilbehør. Vi er i dag nok mest kendt for vores farverige, magnetiske glastavler, der findes i forskellige design, former, størrelser og i mange farver. De traditionelle opslagstavler er stadig en del af udvalget, foruden praktiske plannere og verdenskort i forskellige materialer. Men, der er også udvidet med forskellige andre ting, både til dekorativt og praktisk brug på væggen, i hjemmet eller på kontoret.

Alle vores produkter er stadig udviklet og designet i Danmark, men produktionen er flyttet til udlandet.
NAGA produkter sælges via forhandlere og distributører i store dele af verden, og her i vores egen webshop til de fleste EU medlemslande.
 

Velkommen til NAGA og vores farverige verden!

Allan og Anne-Kari har overtaget virksomheden i 2008 og siden brugt mange ressourcer på produktudvikling.

Allan Petersen & Anne-Kari Fischer.

Vi er ”ejerne bag”, vi overtog NAGA i 2008, og har siden udviklet og udvidet betydeligt på hele sortimentet og brandet. Vi har tænkt både design og funktionalitet ind i udviklingen. Unikt for os i dag, er specielt vores praktiske plannertavler, der ikke findes andre steder.

Når du handler hos os, NAGA, handler du med et lille firma, med personlig service. Alle kan jo lave fejl, både store og små, så hvis du har oplevet en skuffelse hos os, vil vi altid forsøge at rette op. Go’ kundeservice er det vigtigste for os, så kontakt os gerne direkte, og gi’ os mulighed for at vende en dårlig oplevelse til en positiv oplevelse.

Se også vores tyske hjemmeside NagaDK.de

Vores historie