Fri fragt ved køb over DKK 699,- Fri fragt ved køb over DKK 699,-
1-3 dages levering 1-3 dages levering

Mærkesager

Hos NAGA er vi stolte af at kunne støtte op om vigtige mærkesager, der gør en konkret forskel for mange danskere. På siden her kan du læse nærmere om hvilke initiativer, som NAGA støtter på nuværende tidspunkt, enten gennem samarbejde eller sponsorater.

 


 

Rundt badge CSR people certifikatModtager af CSR people-mærket

Hos Naga A/S er vi stolte af igen i 2024 at have modtaget HORSENS ALLIANCEN’s CSRpeople-mærke. Det gives til virksomheder, som går forrest og udviser et særligt socialt ansvar overfor ledige på kanten af arbejdsmarkedet, som sikrer trivsel for alle virksomhedens medarbejdere, og som gør en indsats over for unge, der har brug for en håndsrækning for at finde retning.

Det kan blandt andet ske ved at tilbyde småjobs og praktikpladser, hvor mennesker kan udvikle sig og blive afklarede i forhold til kompetencer og ressourcer, eller måske ved at være mentor for udsatte unge. Socialt ansvar handler også om at arbejde med forebyggelse af sygefravær og sikre, at sygemeldte medarbejdere bliver på arbejdsmarkedet.

 

 


 

Sponsor af Danske Hospitalsklovne Mærkat med danske hospitalsklovne logo

Vi er stolte af at være sponsor af Danske Hospitalsklovne, som hver dag besøger indlagte børn og deres familier. Danske Hospitalsklovne styrker livsglæden og livsmodet hos indlagte børn, så de bedre kan stå sygdomsforløbet igennem. Hospitalsklovnene besøger alle børneafdelinger på landets hospitaler og kommer også på børne- og ungdomspsykiatriske afsnit, specialskoler, aflastningsinstitutioner og bosteder.