Fri fragt ved køb over DKK 699,- Fri fragt ved køb over DKK 699,-
1-3 dages levering 1-3 dages levering

Danske Handelsbetingelser

Disse handelsbetingelser gælder for private forbrugers køb af varer i NAGA A/S webshop, ved levering i Danmark.

Virksomhedens navn
NAGA A/S

CVR
31 58 22 02

Adresse
Egeskovvej 3A, 8700 Horsens, Danmark

Telefonnummer
+45 7634 7500

E-mail
naga@naga.dk
Webadresse
www.naga.dk

Købsaftaler på webshoppen indgås på dansk.

For levering til udlandet, se vores internationale handelsbetingelser.

Vi tilbyder mange betalingsformer på Naga.dk

BETALING

Vi tager imod betaling med Visa/Dankort, MasterCard, Visa elektron, Maestro og MobilePay. Vi tager ikke kortgebyrer. Beløbet trækkes først, når ordren afsendes fra NAGA´s lager eller ordren meldes klar til afhentning hos NAGA A/S.
Hvis du har bestilt flere varer, og en af varerne er i restordre, trækker vi først betalingen for denne vare, når varen afsendes fra vores lager

RESERVATION AF BELØB

Betaler du med et internationalt betalingskort, reserveres beløbet med det samme.

Pengene er reserveret på dit kort eller konto indtil:

1) Vi hæver beløbet, når vi sender varen, eller

2) Indtil pengene bliver frigivet ifølge aftale med din kortudsteder.

 

Alle priser på naga.dk afspejler de bedste priser

PRISER

Priserne er angivet i DKK og inklusiv 25% moms.
Fragtfri levering ved køb for minimum 699- kr. inkl. moms., ellers tillægges fragtgebyr, se priser nedenfor.

RABAT OG VOUCHERS

Rabatter, tilbud og vouchers på webshoppen gælder ikke i forvejen nedsatte eller udsolgte varer.

Se alt om leveringstid og fragt

LEVERINGSTID OG FRAGT

Efter du har bekræftet din ordre, vil du automatisk modtage en kvittering på mail. Vi behandler din ordre så hurtigt som muligt.

Dag til dag levering

Hovedparten af vores webordrer bliver leveret dag til dag, dog kan længere leveringstid forekomme i travle perioder. Bestilling inden kl 12, tilstræber vi at sende samme hverdag.

Det vil sige, bestiller du dine vare efter klokken 12, tilstræber vi at sende din ordre den efterfølgende hverdag. Når din pakke er klar til at blive afsendt, sender vi en e-mail med et track & trace nummer på pakken.

Alle kunder, der betaler med kort, er underlagt valideringskontrol, og NAGA A/S forbeholder sig retten til at forsinke en ordre, hvis vi mener, at yderligere sikkerhedskontrol er nødvendig.

For visse varer gælder særlige leveringsvilkår. Betingelserne vil fremgå specifikt forud for køb af disse varer.

Vi sender din ordre fragtfrit, hvis du køber for minimum 599,- Kr. inkl. moms.

Sådan bliver din ordre leveret

NAGA A/S har som udgangspunkt 2 leveringspartnere: GLS og Danske Fragtmænd

  • GLS Pakkeshop 49,- Kr. - Til nærliggende Pakkeshop
  • GLS til Privatadresse 69,- Kr. Det kræver du er hjemme når din pakke ankommer.
  • GLS Erhvervsadresse 49,- Kr.
  • Afhentes ved NAGA A/S, Egeskovvej 3A 8700 Horsens – Du modtager en sms når din ordre er klar til afhentning.
  • DSV/Danske Fragtmænd - Tavler i størrelse fra 1 x 1 mtr. og op, kan ikke leveres til pakkeshop. De vil blive leveret med fragtmand til din adresse, du skal være hjemme ved levering, eller skrive hvor pakken må stilles.

VIGTIGT: Hvis din pakke ser beskadiget ud, så nægt modtagelse, eller modtag med forbehold. Kontakt herefter vores kundeservice på naga@naga.dk

Læs alt om din fortrydelsesret

FORTRYDELSESRET

Hvis du fortryder dit køb, har du ret til det, uden begrundelse, inden for 14 dage.
Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag, hvor du får varen i fysisk besiddelse.
Hvis du har bestilt flere varer i en ordre, og vi ikke kan levere varerne samtidig, løber fortrydelsesfristen fra du får den sidste vare i fysisk besiddelse.

Du fortryder ved at give os besked.
Du skal sende en e-mail til naga@naga.dk, hvor du blot oplyser ordrenummer, og at du fortryder dit køb.

Fortrydelsesfristen er overholdt, hvis du sender din meddelelse om, at du fortryder købet, inden fortrydelsesfristen er udløbet.

Du kan ikke fortryde ved at nægte at modtage varen, eller ved at undlade at hente den, uden samtidig at give besked om, at du fortryder. Gebyr for returforsendelsen vil blive fratrukket det beløb du får retur.

Hvis du har fortrudt købet af en vare, er du ansvarlig for at den kommer retur til vores lager, i hel stand. Du skal sende eller aflevere varen til:

NAGA A/S
Egeskovvej 3A
8700 Horsens
 

Du kan vælge at købe en returlabel HER

Vi skal modtage varen retur senest 14 dage efter, at du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb. Varer kan ikke returneres pr. efterkrav eller uden omdeling. Du skal betale fragt, og eventuelle andre udgifter forbundet med returnering. Ved returnering er du ansvarlig for, at varen er pakket forsvarligt ind, da du bærer risikoen for varen, fra tidspunktet for levering, til vi har varen retur.
Vi anbefaler at du anvender track and trace, så du hele tiden kan følge pakken, og gemmer fragtkvittering.

Nogle varer kan, i kraft af deres størrelse, ikke returneres med normal fragt, og vil i stedet skulle returneres med vognmand. Dette gælder for tavler i størrelse 1 x 1 mtr. og derover.
Prisen for returnering med vognmand begynder typisk ved 300-400 kr. Returfragtprisen afhænger dog af varernes vægt, volumen, samt det antal kilometer varerne skal fragtes. Der er typisk en fast pris per km. Vær opmærksom på, at der kan være prisforskel afhængig af, hvilken transportør du vælger at bruge. Du kan indhente et tilbud på pris for returnering af dine varer ved at kontakte et transportfirma.

Vi tilbagebetaler beløbet, når vi har modtaget varen retur, uden unødig forsinkelse. Vi gennemfører tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, fratrukket eventuelle fragtomkostninger, men uden gebyrer som følge af tilbagebetalingen.

Du hæfter kun for en evt. forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering af varen, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varernes art, egenskaber og den måde, den fungerer på, som man ville gøre i en fysisk butik. Men har du f.eks. fjernet mærkater, eller behandlet varen på en måde, så vi ikke kan sælge den igen, eller ikke kan sælge den igen til fuld pris igen, må du regne med, at vi fratrækker værdiforringelsen. Hvis varen ikke længere har en handelsværdi, tilbagebetaler vi ikke købsbeløbet. Manglende original emballage kan udgøre en værdiforringelse, så for at være sikker på at kunne modtage pengene retur, anbefales det, at varen returneres i original emballage.

Har du en reklamation, er vi klar til at hjælpe dig

REKLAMATION

Hvis du køber en vare med en mangel, f.eks. en defekt eller fabrikationsfejl gælder købelovens regler.
Du kan reklamere over mangler ved varen inden for 24 måneder fra leveringstidspunktet, du skal dog altid reklamere indenfor ”rimelig tid” efter, at du har opdaget manglen. Vi anbefaler, at du reklamerer hurtigst muligt, og inden 2 måneder efter du har opdaget manglen.

Hvis du opdager en fejl eller mangel, så send venligst et billede og en, så detaljeret som muligt, beskrivelse af problemet, til naga@naga.dk

Send ikke varer retur uden først at have kontaktet os. I mange tilfælde er det ikke nødvendigt at sende retur, blot vi modtager et billede af fejlen. Reklamationer skal foregå skriftligt, da vi ikke kan se fejlen gennem telefonen. Skriv gerne i din mail om du ønsker ny varer eller afslag i pris, hvis din reklamation er berettiget.

Hvis du sender varer retur, der ikke er reklamationsberettiget, betaler du selv fragtomkostninger.

Ønsker du at klage kan du finde hjælp her

KLAGEMULIGHEDER

Kan vi ikke blive enige om behandling af reklamationen, kan der sendes en klage til:

Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens Center for Klageløsning
Carl Jacobsens Vej 35
2500 Valby
Link: www.forbrug.dk

Hvis du er forbruger med bopæl i et andet EU-land, kan du angive din klage i EU Kommissionens online klageplatform.
Platformen findes her: http://ec.europa.eu/consumers/odr/
Angiver du en klage her, skal du oplyse vores e-mail adresse: naga@naga.dk

Læs alt om lov og værneting

PriceRunner Købsgaranti

Få dit køb sikret op til 50.000 kroner, hvis et problem skulle opstå i forbindelse med dit køb. Som medlem på PriceRunner får du altid Købsgaranti hos os. Denne ydelse koster ingenting og gælder for alle registrerede medlemmer på PriceRunner.

Købsgarantien dækker privatpersoner, der er bosiddende i Danmark, og den gør sig gældende, i så fald butikker ikke påtager sig deres ansvar ifølge loven inden for 60 dage efter et køb.

For dig, der ikke er medlem på PriceRunner og har besøgt os via deres tjeneste, så kan du stadig få dit køb sikret gennem Købsgarantien. Det eneste, du behøver at gøre, er inden for en time at registrere dig på deres hjemmeside. Det er gratis og tager kun et øjeblik. Få din Købsgaranti med et PriceRunner-medlemskab

Hvis du ønsker, at dit køb skal blive omfattet af Købsgarantien, skal din bestilling være adresseret til dig som privatperson. Med Købsgarantien får du erstatning, hvis en vare er ødelagt, hvis en vare mangler ved levering, hvis levering af varen udebliver eller hvis varen er forkert eller fejlbehæftet.

Du får kun erstatning for den direkte økonomiske skade, du har lidt, anskaffelsesomkostninger og fragtudgifter. PriceRunner Købsgaranti omfatter altså ikke erstatning for andre direkte eller indirekte omkostninger, værditab eller udeblevne indtægter.

På PriceRunner finder du en liste med kategorier, der er undtaget garantien, samt de gældende brugervilkår.

Vi er en af de udvalgte butikker, som er omfattet af PriceRunners Købsgaranti. På PriceRunner er de butikker, der er omfattet af garantien, markeret med Købsgaranti-symbolet i forbindelse med deres navn. Formålet med Købsgarantien er, at kunder skal kunne føle sig trygge, når de handler på nettet.

Pricerunner købsgaranti

LOV & VÆRNETING

Køb på webshoppen er omfattet af dansk ret og værneting af Københavns Byret. Dog kan ufravigelig national lovgivning finde anvendelse ved levering udenfor Danmark. Personer under 18 år kan ikke handle på denne webshop, uden samtykke fra en værge.

Læs standard proces vedr. ansvarsfraskrivelse

ANSVARSFRASKRIVELSE

NAGA A/S kan til enhver tid ændre indholdet på dette webite. NAGA A/S kan ikke drages til ansvar for eventuelle skader opstået som resultat af brug af sitet, eller for den sags skyld manglende adgang websitet. NAGA A/S tager forbehold for forsinket eller mangelfuld levering som følge af force majeure.

Læs hele vores persondatapolitik

PERSONDATAPOLITIK

Vi indhenter kun persondata i de tilfælde, hvor dette skulle være relevant for os, og vi vil kun indhente persondata, hvis det er relevant for din aktivitet hos NAGA A/S. Ved indsamling, behandling og anvendelse af dine persondata overholder vi altid alle relevante lovbestemmelser. Vi vil kun opbevare dine persondata, så længe vi enten er pålagt en juridisk forpligtelse hertil, eller så længe det er relevant for den hensigt, hvormed de blev indsamlet.

Oplysninger vi indsamler

Vi har brug for følgende oplysninger når du handler hos os:  

Navn, e-mailadresse, postadresse, leveringsadresse (hvis den varierer fra postadresse), telefonnummer og betalingsoplysninger.
Vi registrerer og videregiver de personoplysninger, som er nødvendige for at kunne levere varen til dig.

Vi samarbejder med en række virksomheder, som opbevarer og behandler data. Virksomhederne behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke bruge dem til egne formål.

Vi samarbejder kun med databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

Du vil altid blive informeret i forbindelse med indsamling af personlige oplysninger om dig. NAGA indsamler og behandler dine persondata, når du foretager dig følgende: 

·       Gennemfører et køb på vores hjemmeside naga.dk

·       Tilmelder dig vores nyhedsbrev

·       Sender os spørgsmål, reklamationer eller har anden dialog med vores kundeservice.

Vi har indgået databehandleraftaler med vores databehandlere, hvilket er vores garanti for, at de overholder gældende regler om beskyttelse af dine personoplysninger.

Den dataansvarlige

 

Den dataansvarlige for indsamling, behandling og anvendelse af dine personoplysninger på naga.dk er NAGA A/S, Egeskovvej 3A, 8700 Horsens.

Behandlingsgrundlag og formål

 

Dine almindelige kontaktoplysninger som navn, adresse og telefonnummer indhenter vi for at kunne levere det produkt, som du har købt hos os. Din e-mailadresse indhenter vi for at kunne sende dig en ordrebekræftelse samt en leveringsbekræftelse.
Når du betaler for dit produkt indsamler vi dit navn, dine kortdata og IP-adresse. De oplysninger, der indsamles i forbindelse med betalingstransaktionen, anvendes og gemmes kun til betalingsafvikling og opfyldelse af den indgåede aftale. 
Hvis du under registreringsprocessen eller på vores hjemmeside har givet os dit samtykke hertil, bruger vi din e-mailadresse til udsendelse af et nyhedsbrev.
Du kan til enhver tid til- og afmelde dig nyhedsbrevet. Alle nyhedsbreve indeholder også et link til afmelding. Hvis behandling af persondata er baseret på dit samtykke, har du til enhver tid ret til at tilbagekalde samtykket.
Hvis du ikke ønsker at opgive de persondata, som er påkrævet for at gennemføre et køb af et produkt, vil du desværre ikke have mulighed for at købe produkter på vores hjemmeside.
Dine oplysninger (undtagen din e-mailadresse, hvis du har givet samtykke til behandling heraf med henblik på modtagelse af tilbud) vil blive slettet automatisk 5 år efter, at du har modtaget din vare.

Andre modtagere af personoplysninger

Google Analytics

NAGA A/S bruger Google Analytics til at generere statistik over brugen af naga.dk. NAGA A/S kan ikke tilgå din IP-adresse, men den bruges af vores samarbejdspartner Google Analytics, som behandler denne for at generere generel statistik over brugere og brugen af vores hjemmeside.
Google Analytics anvender ikke oplysningerne til egne formål. Hvis du vil vide mere om Googles persondatapolitik henviser vi til https://policies.google.com/privacy?hl=da
Du kan fravælge cookies fra Google Analytics her: https://support.google.com/analytics/answer/181881?hl=da

Brug af cookies kræver dit samtykke. Det er den forespørgsel du møder, når du først besøger websitet. Du kan til hver en tid trække dit samtykke tilbage. Rent praktisk kan det gøres ved at slette dine cookies. Næste gang du besøger websitet, vil du blive mødt med en ny forespørgsel om at give samtykke til brug af cookies. Du vil også modtage en ny forespørgsel, hvis der er sket ændringer i formål eller i hvem der sætter cookies på websitet.

Facebook

NAGA A/S bruger Facebook Pixel på naga.dk for at samle data til brug for målretning og optimering af vores Facebook annoncer. Facebook Pixel modtager oplysninger om din enhed, de annoncer, du ser, og den måde, du bruger naga.dk på. Facebook Inc. benytter personoplysninger indsamlet via Facebook Pixels på forbedring af deres reklamesystem. Hvis du vil vide mere om de oplysninger Facebook indsamler henviser vi til Facebooks Datapolitik.

Transportør

I forbindelse med levering af varer, som du har købt hos NAGA A/S, vil oplysninger om dit navn, adresse, e-mail, telefonnummer samt ordrenummer og specifikke leveringsønsker blive videregivet til GLS eller en anden transportør, der forestår leveringen af de købte varer til dig.

Betaling

Kreditkort oplysninger krypteres, og kan ikke læses af nogen, hverken os, eller fremmed tredjepart.

Betaling sker via ePay (Bambora), hvor følgende oplyses; Kort nr., Udløbsdato, CVV/CVD – Vi gør opmærksom på, at ePay (Bambora) er databehandler (betalingsgateway).
Oplysningerne opbevares i et sikkert PCI certificeret miljø, som lever op til internationale sikkerhedsstandarder (Payment Card Industry - Data Security Standard). Når du anvender et betalingskort på naga.dk, er det kun ePay (Bambora)- og ikke NAGA - som får adgang til dine oplysninger.

Eksterne samarbejdspartnere

Relevante oplysninger kan overføres til eksterne samarbejdspartnere, der behandler oplysningerne på vores vegne. Vi anvender eksterne samarbejdspartnere til blandt andet teknisk drift af systemer og forbedringer af naga.dk. Det kan være i forbindelse med udsendelse af nyhedsbreve samt målrettet markedsføring, herunder remarketing og til bedømmelse af vores virksomhed.
Der er lavet databehandleraftaler med disse virksomheder og de handler under vores instruks, og behandler data, som vi er dataansvarlig for. Databehandlerne anvender ikke oplysningerne til andet formål end opfyldelse af aftalen med os, og de er underlagt fortrolighed om disse. Vi har indgået skriftlige databehandleraftaler med alle databehandlere, der behandler personoplysninger på vores vegne.

Databehandlere uden for EU.

Nogle af disse databehandlere, f.eks. Google og Facebook er etableret uden for EU. De fornødne garantier for overførsel af oplysninger til USA er sikret gennem databehandlerens certificering under EU-U.S. Privacy Shield, jfr. EU Persondataforordningens art. 45.

·       Kopi af Google's certificering kan findes her: https://www.privacyshield.gov/participant?id=a2zt000000001L5AAI

·       Kopi af Facebook's certificering kan findes her: https://www.privacyshield.gov/participant?id=a2zt0000000GnywAAC&status=Active

Dine rettigheder

Som den registrerede har du en række rettigheder, som vi til enhver tid skal sikre opfyldelse af. Du har ret til at anmode os om følgende:
At få adgang til og få rettet/ændret dine persondata
At få slettet persondata
Du har derudover ret til at protestere over behandlingen af dine personlige data, og du har ret til at indgive klage til en databeskyttelsesmyndighed.
Ønsker du ikke længere, at vi skal behandle dine personoplysninger, eller at vi skal begrænse behandlingen af dine personoplysninger, kan du også sende os en anmodning herom til vores e-mailadresse naga@naga.dk