Fri fragt ved køb over DKK 699,- Fri fragt ved køb over DKK 699,-
1-3 dages levering 1-3 dages levering

Bliv brand ambassadør for NAGA

Er du passioneret omkring boligindretning og driver du en Instagram-profil, hvor du deler inspirerende billeder af dit hjem? Eller er du dygtig til at skabe engagerende og relaterbart indhold omkring dit hverdagsliv? Så kunne du meget vel være det perfekte match til vores ambassadør program!

Vi søger Instagram influencere, der har lyst til at indgå i et længerevarende samarbejde med NAGA og løbende eksponere vores produkter, herunder vores glastavler, planlægningstavler og meget andet interiør i dansk design til at hænge op på væggen.

 

Fordele ved at være ambassadør hos NAGA

•    Du vil få tilsendt gratis produkter
•    Du bliver opdateret på nyheder, kampagner og tilbud før alle andre
•    Der vil være mulighed for at lave giveaways i samarbejde med os
•    Dine billeder kan blive delt på vores hjemmeside og SoMe kanaler, hvor du selvfølgelig vil blive tagget

Det er vigtigt for os, at du som ambassadør har en oprigtig interesse for de produkter, vi sender til dig. Derfor vælger vi i fællesskab hvilket produkt, du modtager til en start. Fra tid til anden vil vi kontakte vores ambassadører med forslag til nye produkter, de kan få lov til at teste, f.eks. hvis vi kører en bestemt kampagne eller får nogle nyheder hjem.


Vores forventninger til dig

Vi har ikke noget krav om, at du skal have et bestemt antal følgere. Hvis du tager flotte billeder og formår at engagere dine følgere, vil dette klart vægte højest hos os!

Vi forventer, at du minimum deler 1-2 billeder eller videoer og 1-2 stories af alle de produkter, du modtager fra os. Produktet skal fremgå tydeligt og du skal tagge @nagadenmark i beskrivelsen og angive, at det er reklame. Så længe disse krav er opfyldt, kan du være kreativ og frit selv bestemme indholdet! Vi forventer desuden, at vi må benytte indholdet til vores egen markedsføring på hjemmesiden og på SoMe.

 

Tilmeld dig i dag!

Hvis det lyder som noget for dig, så send en mail til naga@naga.dk med ”Brand ambassadør” i emnefeltet. Din mail skal indeholde dit brugernavn, antal følgere og en kort beskrivelse af, hvorfor din profil er et godt match til vores brand.

Hvis du allerede nu kan se en oplagt mulighed for at teste nogle specifikke produkter, er du også velkommen til at komme med idéer til dine første opslag som ambassadør. Det kan være, at du har planer om at renovere badeværelse eller give dit hjemmekontor en makeover indenfor nærmeste fremtid?

Vi gennemgår alle mails, men vi har desværre ikke mulighed for at tage alle ind som ambassadører, da vi er en forholdsvis lille virksomhed. Du hører fra os inden for 5 hverdage, hvis vi beslutter os for at gå videre med samarbejdet.

Vi glæder os til at høre fra dig!