Fri fragt ved køb over: DKK 599,- Fri fragt ved køb over: DKK 599,-
1-3 dages levering 1-3 dages levering

Kreative vægge på kontoret

Oprettet d.

Kreative vægge på kontoret

Pift din kontorvæg op med magnetisketavler

Kontoret behøver ikke være kedeligt, hverken i firmaet, eller på hjemmekontoret. Der er nogle ting der er nødvendige for at skabe den korrekte kontorarbejdsplads. Det rigtige skrivebord, kontorstol og belysning, sikrer korrekt arbejdsstilling. Men på væggene er der mere frirum til at sætte sit personlige præg, og skabe struktur og overblik. Samtidig med at en opslagstavle kan være pæn, kreativ eller dekorativ, er den også med til at skabe mere arbejdsplads. Man undgår nemlig noget af rodet på bordet, da meget kan hænges op på en opslagstavle. Så det er jo helt oplagt, og nødvendigt at hænge en opslagstavle op over skrivebordet. Og hvorfor vælge den traditionelle whiteboardtavle, når der findes flotte design tavler, med de samme praktiske funktioner?

Skab en hjemlig følelse på kontoret

Moderne indretning af dit kontor med glasstavle

En flot opslagstavle, kan være den smukke del af indretningen på kontoret, og samtidig være med til at skabe en mere hjemlig følelse, ved at fjerne det kontoragtige udtryk. Med disse magnetiske tavler, i forskellige størrelser og varianter, alle med afrundede hjørner, får man noget der både er elegant og utraditionelt. Glas, egefiner eller i en kombination af begge dele. Varianterne i mat glas og egefiner, giver et mere naturligt udtryk, da det matte glas ikke virker så spejlagtigt, som det blanke. Man kan skrive på glasdelen på alle tavlevarianter, med en glastavle marker, og nemt viske ud igen. Desuden kan man hænge ting op på hele tavlefladen, både i glas og finer, men husk det skal være Super Stærke magneter.

Visuelt flot kontormiljø

Skab et personligt kontor med smarte tavler

Når bare de praktiske ting fungerer, er det visuelle indtryk jo også vigtigt. Man føler sig bare bedre tilpas, hvis man også arbejder i et visuelt flot kontormiljø. Det er mere inspirerende, og giver grobund for kreativiteten. Sæt dit personlige præg på din arbejdsplads, hvis du har mulighed for det. Indret også med planter, de er med til at skabe stemning, hygge og personlighed, samtidig med at de er med til at skabe bedre indeklima. Alt efter hvad man sætter op på disse tavler, kan de både matche rigtigt godt i det helt enkle og meget stilfulde miljø, som i det mere kreative og uhøjtidelige miljø.

Personlig indretning på hjemmekontoret

Indret dit hjemmekontor med glasstavler

På hjemmekontoret er det jo muligt at skabe sin helt egen og personlige indretning, et sted med mulighed for at koncentrere og fordybe sig. Måske er det i et separat rum der indrettes til hjemmekontor, men hvis pladsen ikke er til det, skal der jo tænkes kreativt og skabes et arbejdsrum i den øvrige del af indretningen. Med den rigtige indretning kan en kontorplads godt blive en integreret del af hjemmet, så det også ser flot ud. En opslagstavle er med til at skabe plads, på minimal plads, ved at man også udnytter væggen optimalt.

Praktiske og dekorative tavler

Moderne glastavler i mat guld og mat grå

Du kan bruge tavlen praktisk eller dekorativt, og på den måde også trække den øvrige stil i hjemmet, med over på opslagstavlen, så den bliver en integreret del af boligen. Supplerer du arbejdspladsen med planter og fine interiørobjekter, der matcher, understøtter du bare din personlige stil. Det er jo tilladt at hygge sig selvom man arbejder.
 

Skab mere plads på kontoret med tavletilbehør

Et ekstra lille tip!
Skab mere plads på skrivebordet, med hjælp af tavletilbehør som f.eks. ved at hænge små opbevaringsholdere på din opslagstavle. De kan bruges til småting som blyanter og clips men kan også være et dekorativt element med f.eks. en lille plante i.I dette indlæg er vist:

Mat grå glas / egefiner tavle 90 x 120 cm.
Mat hvid glas / egefiner tavle 60 x 80 cm.
Eg magnetisk tavle 50 x 70 cm.
PURE white glastavle 50 x 70 cm.
Glas / egefiner ugetavle 50 x 70 cm.
Eg magnetisk tavle 40 x 60 cm.
PURE white glastavle 40 x 60 cm.
Glas / egefiner ugetavle 40 x 60 cm.
Mat guld glas / egefiner tavle 60 x 80 cm.
Mat grå glas / egefiner tavle 60 x 80 cm.
Magnetisk bambus boks