Julegaver byttes t.o.m. 31/1-24 Julegaver byttes t.o.m. 31/1-24
1-3 dages levering 1-3 dages levering

Lav din egen, personlige planlægningstavle

Oprettet d.

Lav din egen, personlige planlægningstavle

Mangler du overblik og struktur i hverdagen ?

Der kan være mange forskellige planer og opgaver, både privat og arbejdsmæssigt, i en travl hverdag. Det giver ro og overskud at have hele det ”store, forkromede overblik”, og vide hvad man både selv, og andre i familien skal, og hvornår. Planlægning kan indeholde mange ting, foruden aktiviteter og arbejde ”ude af huset”, kan det også være dagligdagsting ”i huset”. Madplaner, indkøbslister, opgaver der skal løses og helt almindelige daglige rutiner. Men det kan også være planer for mål man sætter sig, f.eks. nytårsforsætter, der indeholder træningsplaner og sunde madvaner der skal sættes i system, så de lykkedes. 

Hos NAGA finder du mange forskellige planlægningstavler, både ugetavler og månedstavler, men alligevel er det ikke sikkert vi har lige den du har brug for. Men så kan du jo bare designe og lave din helt egen version, det er meget enkelt. Vi viser dig her, trin for trin hvordan du kan ”gøre det selv”, og det kan så være årets første DIY projekt, at skabe din egen struktur...
 

Whiteboardtavle til at lave den perfekte planlægning

Vi har brugt en helt almindelig og klassisk whiteboardtavle i størrelse 90 x 60 cm., den leveres incl. pennebakke, en sort marker og 2 sorte whiteboard magneter. Derudover har vi brugt sort tavletape, 1,5 mm. bred, lidt mere end en rulle. Der er 7,5 mtr. i en rulle, men hvor meget du skal bruge afhænger jo helt af hvilken størrelse tavle du vælger, og hvor mange felter din planlægningstavle skal have. Hvis du ønsker et mere stilrent udtryk, er en glastavle selvfølgelig også velegnet til projektet, da den jo har de samme funktioner som et whiteboard. Glastavler fås også i mange forskellige størrelser, og farver, men vælg en lys farve, så de sorte streger stadig bliver synlige.

Når du har planlagt hvordan din tavle skal ”indrettes”, anbefaler vi at du med en lineal eller tommestok sætter mærker i både top og bund, samt i begge sider, hvor dine streger skal starte og slutte. På den måde sikre du at tapen kommer til at sidde lige.

Brug tape til at lave din egen planlægningstavle på whiteboard
Nu er det meget nemt at rulle tapen på, fra side til side.
 

Wideboard tavle med tape til at lave ugens planlægning

Oppefra og ned, klip af ved kanten, og fortsæt, til alle steger er monteret.
 

Huskeliste over alle ugens dage til planlægningglastavle marker, bare du er sikker på du bruger en marker der kan fjernes igen, når dine tekster skal ændres. Brug en tavlesvamp eller en blød klud til at viske ud med når du skal ændre tekst. Vær lidt forsigtig ved tape stregerne, især hvis du bruger tavle rens.
 

Whiteboard tavle med ugedage til planlægning
Hvis I er en hel familie der skal bruge din tavle, eller der er mange forskellige typer opgaver der skal løses, kan du også vælge at supplere med markere i andre farver, der kan gøre det mere overskueligt. Hvert familiemedlem, sin farve, eller hver type opgave, sin farve.
 

Din helt egen planlægningstavle til hjemmet på whiteboard

Sådan! Tavlen hænges op, og du er klar til planlægning, go’ fornøjelse…

Til indlægget her har vi brugt følgende:
Whiteboard 90 x 60 cm.
Tavletape
Tavlemarkere

Se vores udvalg af færdige planlægningstavler HER