Fri fragt ved køb over: DKK 499,-
1-3 dages levering

Planlægning med tavler...

oprettet d.

Planlægning med tavler...

Gør din hverdag mere overskuelig med planlægningstavler

Vi kender det alle sammen godt. Vores hverdag flyver afsted, der er mange ting der skal nås, og det kan nogle gange virke uoverskueligt at skulle igennem en ny uge. Endnu en uge fyldt med arbejde, hente og bringe børn, fritidsaktiviteter, legeaftaler og måske også lidt ”voksentid”.

Men ved at planlægge, og få diverse aktiviteter skrevet op, kan det give luft i din kalender og ro til dine tanker. Begge dele er noget der er vigtigt for at hverdagen kan virke overskuelig, og rar at være i.

Vi har et bredt udvalg af planlægningstavler. Du kan planlægge din og familiens tid fra uge til uge, eller fra måned til måned. Det er helt op til dig. Det smarte ved vores glastavler er, at du kan skrive på dem med en kridttuscher og nemt viske ud igen. Du behøver derfor ikke have gang i den helt store rengøring af tavlen hver gang teksten skal fornys. Brug blot en tør klud og du er klar til at skrive noget nyt på tavlen. Derudover er glastavlerne magnetiske, hvilket betyder at du kan hænge dine invitationer op, indkøbssedlen, en to-do liste osv.

Foruden at være praktiske, er vores forskellige planlægningstavler også designet så de matcher i indretningen alt efter stil og farver i hjemmet, der er flere valgmuligheder.

På vores månedstavler har vi givet dagene farver. Farverne kan være med til at adskille den ene dag fra den anden, og skabe overblik for alle i familien, også de små. F.eks. kan du sige til dit barn at når vi kommer til den orange dag (fredag), så skal barnet til fødselsdag. På den måde kan barnet let selv holde øje med dagene, og få en forståelse af tavlen.

Er du mere til papirudgaven skal du ikke snydes, den fås til din ugentlige planlægning. Se den i brug ovenfor. Holderen med papirkalender, er lille og er derfor nem at finde plads til de fleste steder. Den har ”indbygget” en lille pennebakke til din blyant, og så er den magnetisk, så du på kanten også kan opsætte små kort eller invitationer. Denne ugetavle er lavet til at hænge på en væg, ligesom vores øvrige planlægningstavler. Men denne lille tavle kan også fint placeres på en hylde.

Alle planlægningstavlerne egner sig godt til et kontorområde, i køkkenet eller tæt på spisebordet, hvor hele familien kan følge med i den næste periodes vigtige gøremål. Har du en planlægningstavle på kontoret, kan du let holde øje med de vigtige aftaler, samtidig med at du får skabt huller hvor du kan fokusere på dit arbejde. Bruger du den i køkkenet, kan du notere de huslige to-do’s ned, menuplanen og holde styr på hverdagens aktiviteter. Hvilket formål du vil anvende tavlerne til, er helt op til dig.

Et lille tip: Hæng din tavle hvor hele familien kan komme til, så alle selv kan skrive deres aftaler op. Er børnene små, kan du tegne, i stedet for at skrive, så de også forstår familiens planer. På den måde bliver alle involveret i planlægningen, hvilket kan gøre det sjovere for familien at følge med i de mange aktiviteter.
 

Vil du se flere af vores planlægningstavler kan du finde ugetavler HER og månedstavler HER.

Til indlægget her er disse tavler brugt:

Glas måneds tavle 80 x 60 cm. Pastel

Planlægningstavle, Metal med blok

Glas/Egefiner Magnetisk uge tavle