Fri fragt ved køb over: DKK 599,- Fri fragt ved køb over: DKK 599,-
1-3 dages levering 1-3 dages levering

Dekorative hylder med magnetiske egenskaber

Oprettet d.

Dekorative hylder med magnetiske egenskaber

Dekorative hylder til opbevaring og med magnetiske egenskaber

I dag vil vi som forbrugere ikke blot have interiør i vores hjem som er praktisk og funktionelt, det skal også være pænt at se på. Derudover gør det heller ikke noget, hvis det har flere funktioner. Faktisk elsker vi møbler og interiør med flere funktioner. I dette indlæg bliver du introduceret for nogle af vores nyeste design hos Naga. Fine og simple metal- og gallerihylder, designet til det moderne hjem, vi håber du bliver lige så vild med dem, som vi er.

Dekorative hylder i metal og smukt design

Hos Naga Denmark har vi mange spændende produkter til at hænge på væggene i dit hjem. Flere af vores produkter har multifunktionelle egenskaber. Her kommer vores fine metal hylder, ind i billedet. De fås i farverne hvid og sort. Hvid og sort er begge tidløse farver, som passer godt ind i de fleste hjem. De hvide hylder egner sig især godt til farvede vægge, det er både med til at give lidt ro til det farverige rum, men får også hylderne til at springe frem og tiltrække opmærksomhed på den farvede baggrund. Ydermere findes hylderne både i runde, aflange og firkantede former. Ja faktisk har vi lige i øjeblikket 15 forskellige varianter af metalhylder. Kik blot HER og find din favorit.

Runde hylder til væggen

Hylder med plads til nips og billeder og masser af opbevaringsplads

Hylderne er ikke blot et dekorativt element til din væg, de er også designet til opbevaring af mindre interiør, og så er de magnetiske. Du kan eks. hænge et postkort, en huskeseddel eller et fint billede op med magneter, og ændre det lige så tit du har lyst. Hylderne egner sig godt til køkkenet og kontoret, hvor man ofte har behov for at gemme en note eller have plads til diverse mindre køkkenting eller skriveredskaber. Men de er også både praktiske og dekorative i stuen, soveværelset, badeværelset, børneværelset kun fantasien sætter grænser for anvendelsesmulighederne. Det er helt op til dig, om de skal opfylde et praktisk behov, eller om du ønsker dem i dit hjem, til mere dekorative formål.

 

Flotte svævehylder til køkkenet

Hylder til opbevaring og masser af plads. Hylder til væggen

Designet er gennemtænkt ned i mindste detalje, så hylderne også er æstetisk pæne når de hænger på væggen, ophængs skruerne kan nemlig ”gemmes væk”. Det er sjældent at en skrue er pæn at se på, derfor medfølger der til vores hylder små plastik dækpropper, i farve der matcher hylden. Det gør helhedsudtrykket mere rent, og du slipper for at se på en grim skrue.

Smart opbevaringshylde til hjemmet

Hylder der fås i forskellige udformning - f.eks. som her med runde hylder

Udover metal- og gallerihylderne, som egner sig rigtig godt til opbevaring af småinteriør, har vi også lavet en lille opbevaringshylde. Den lille, runde hylde har et integreret rum, der er velegnet til opbevaring af småting, f.eks. handsker eller nøgler i entreen. Men den kan også bruges til en lille plante. På den måde kan du integrere planter i din indretning på en lidt ny og anderledes måde. Ofte har vi planter på gulvet eller i vindueskarmen, men planter du i stedet i denne lille hylde, vil du få planter ind i dit hjem på en anden måde end du tidligere har haft dem. Du kan også lave en hel væg med plantehylder, hvis du har lyst. Mulighederne er uendelige.

Bemærk! Hvis du bruger hylden som planteskjuler, skal du putte en lille plasticpose omkring jorden, da i hylden ikke er vandtæt.

Til dette indlæg er disse hylder brugt:

45 cm. Gallerihylde, Hvid metal

90 cm. Gallerihylde, Hvid metal

35 cm. Cirkelhylde, Hvid metal

25 cm. Cirkel fyrfadsstage hylde, Hvid metal
25 cm. Cirkel opbevaringshylde, Hvid metal

Cirkel 25 cm. Spejl/magnetisk glastavle

Cirkel 25 cm. Beige magnetisk glastavle