Julegaver byttes t.o.m. 31/1-24 Julegaver byttes t.o.m. 31/1-24
1-3 dages levering 1-3 dages levering

Kunstplakater med inspiration fra 50’erne

Oprettet d.

Kunstplakater med inspiration fra 50’erne

Vintage og retrostil på væggene

Et univers af pastelfarver og et tvist af humor, med inspiration fra både fortiden og nutiden, finder man i kunstplakaterne fra Betty’s Room. En kop sommer, blomster på hjernen eller en perfekt morgen, er nogen af de temaer Betty har brugt som inspiration til sine billeder. Og selv om der er lettere nostalgi over Betty’s kunstplakater, matcher de godt ind i både det moderne hjem, det gennemførte retrohjem, som i det romantiske sommerhus. Hos NAGA er vi så heldige at få lov at forhandle kunstplakaterne fra Betty’s Room, da Betty selv har været nødsaget til at lægge ”kunsten på hylden”, i hvert fald for en periode.

Collage og maleri

Retro plakat

Kunstneren Betty arbejder bl.a. med collage og maleri i vintage og retrostil, der skaber minder tilbage til 1950’erne og 60’erne. Ideerne til hendes billeder udspringer ofte af et enkelt lille udklip, farver hun ser, smukke billeder, en titel og historier. Noget er bygget sammen som et puslespil af udklip, ofte fra magasiner fra 50’erne, med lim, akryl farver, akvarelkridt, blyant og tusch. Billederne har elementer der ligner noget, som er lavet i 1960'erne. Men Betty maler også glade, humoristiske, naive piger i klare farver.

Kunstværker med titler

Retro plakater i stuen

Alle kunstværkerne fra Betty’s Room har titler, som f.eks. ”Flowers on my mind” og ”Blind date”, så skulle man være i tvivl om tankerne bag kunstværket, er man ikke i tvivl når man ser billedet i kombination med titlen.
Betty’s kunsttryk fås i forskellige størrelser, trykt på kraftigt galleripapir, med mat finish. Ramme kan tilkøbes, alt efter hvilket udtryk man ønsker. Kunsttrykkene kan helt simpelt bare hænges i magnetiske træskinner, hvis det skal være helt enkelt. Eller der kan vælges en ramme i egetræ, guld- eller sort metal.

Hjemme hos Betty

Billedvæg retro plakater til stuen

Man kan kun blive inspireret, og glad i låget, når man besøger Betty’s Room. På hendes vægge hænger et mix af alle hendes egne kunstværker, kombineret med retrofund. Betty elsker gamle ting, vintage-interiør og kunst, som hun originalt arrangerer i hjemmet. Alt er gennemført i stil og stemning, og man bliver også helt nostalgisk, når man besøger hjemmet. Massere af blomster, søde piger, sjove krukker og glade farver, står rigtig godt i både kontrast og sammenhæng med andre kreative ting og gamle fund, der tegner et billede af Betty’s personlighed.

Retro plakater i rammer

Det er ikke alle Betty’s kunstværker der endnu har fundet vej til trykmaskinen. Men vi håber det på et tidspunkt, bliver muligt at udvide serierne, med flere af de unikke kunstværker, der indtil videre kun hænger på væggene hjemme hos Betty.

Et mix af kunstplakater

Retro plakater fra Betty's Room

Kunstplakaterne fra Betty’s Room giver mange muligheder for at mixe, både med motiver og størrelser, da farvestemingen i de fleste motiver marcher så flot sammen. Derudover er der også nogle Betty’s motiver der nærmest passer sammen som en hel serie, som f.eks. de 3 Miss’er.

 

Et ekstra lille tip! Når forskellige billeder skal hænge ved siden af hinanden på væggen, skaber det ro at man sætter alle motiver i ens rammer.

I dette indlæg er vist følgende motiver fra Betty’s Room:
”SUNDAYS”
”MISS DAISY”
”A CUP OF SUMMER”
”A PERFECT MORNING”
“ROAD TRIP”
“FLOWERS ON MY MIND”
“BLIND DATE”
“MISS HORTENSIA”
“MISS GREEN”