Fri fragt ved køb over DKK 699,- Fri fragt ved køb over DKK 699,-
1-3 dages levering 1-3 dages levering

Inspiration til rejseminder

Oprettet d.

Inspiration til rejseminder

Brug kort - og husk på alle dine gode rejseminder

Et kort i hjemmet, er en god måde at gemme og huske alle ens minder om rejser, både i ind- og udland. Hvad enten det er et danmarkskort, europakort eller verdenskort, er det både anvendeligt og dekorativt at have hængende. Alle NAGA landkort har en, eller flere funktioner, der gør dem funktionelle, samtidig med de er dekorative. Hvilken funktion man ønsker, om det er et magnetkort, et skrivekort, et skrabekort eller et dekorativt kort, er helt op til en selv. Herunder giver vi lidt inspiration til hvert enkelt kort og funktionen bag kortet.

Laminerede kort

lamineret verdenskort

NAGA laminerede kort har praktisk skriv/visk ud funktion. Det betyder at du kan skrive direkte på kortet, med en glasmarker eller whiteboard marker, og nemt viske ud igen. De laminerede kort findes både som danmarkskort, kort over Skandinavien, europakort og verdenskort. Verdenskortet findes desuden i flere udgaver, også til børn, og i en mere stilfuld version i sort/sølv. Man kan derfor vælge netop den version der passer til ens egen rejseaktivitet, om man rejser langt væk, eller kun indenfor landets grænser. Her er muligheden for både at planlægge rejsen på forhånd, eller markere de steder man allerede har besøgt. Hvis du ønsker at gemme dine markeringer, ikke viske dem ud igen, kan du i stedet skrive med en permanent marker.

Glas Verdenskort

Glas verdenskort i sort og hvid

Et verdenskort i glas, fungere på helt samme måde som en glasopslagstavle. Du kan sætte ting på kortet med super stærke magneter, samt skrive og viske ud igen med en marker. Det betyder at glasverdenskortet har flere forskellige funktioner, til markering af rejseaktivitet. Sæt f.eks. magneter på de steder du har været, og skriv med en marker hvornår det var, eller navnet på stedet du besøgte. Eller brug kortet, på samme måde, til planlægning før rejsen. Det er jo altid nemt at flytte rundt på magneterne, og ændre den tekst man har skrevet.

Verdenskort til nåle

Verdenskort til nåle, flag og pins

Et verdenskort til nåle, flag eller pins, er som en traditionel opslagstavle man kender, i f.eks. kork eller hessian. Man sætter en nål i det sted man vil markere og huske som minde. NAGA har forskellige typer nåle og flag til markering på kort, så der er frit valg, om det skal være farverigt, eller mere afdæmpede nåle. Vælger man flag, er der jo også den mulighed at f.eks. forskellige familiemedlemmer har sin farve, eller der hvor man har været har en farve, og der hvor man gerne vil rejse hen i fremtiden, har en anden farve.

Dekorative, udskårne træ kort

Verdenskort og danmarkskort i træ dekorativ

Skal kortet kun være dekorativt, kan man vælge et af vores danskproducerede og håndlavede danmarkskort eller verdenskort. Kortene er udskåret i fiber træ, har inkorporeret ramme og er monteret på en farvet bag plade i grå/sort eller blå. Udover udskæring af kortene, der sker på maskine, er alt andet lavet i hånden.
Ønsker man at markere steder på disse landkort, skal man selv være lidt kreativ og opfindsom. Man kan f.eks. lave en lille prik med en tus på kortet, men det er helt på eget ansvar, da kortet ikke er ”født” med anden funktion, end den dekorative.

Skrabe verdenskort

Skrabe verdenskort

Du kan også vælge at skrabe alle dine rejseminder frem, med et NAGA Skrabe verdenskort. På skrabe verdenskortet er alle lande i guldlook, inden de skrabes fri. Du skraber nemt de besøgte lande fri med en mønt, og de fremtræder herefter i forskellige farver. Samme funktion som kendes fra et skrabelod.


Et ekstra lille tip! Hæng landkortet et sted i hjemmet hvor alle går jævnligt forbi, på den måde bliver hele familien ofte mindet om de dejlige fælles oplevelser, også når der er længe til den næste ferie.


I dette indlæg er vist følgende kort:
Laminerede kort
Glas Verdenskort
Indrammet Verdenskort
Udskåret Verdenskort