Fri fragt ved køb over: DKK 599,- Fri fragt ved køb over: DKK 599,-
1-3 dages levering 1-3 dages levering

Små tips og detaljer med knager og træknopper

Oprettet d.

Små tips og detaljer med knager og træknopper

Bliv inspireret med små, smarte detaljer

En knag er ikke bare en knag, eller det man normalt forstår ved en knag, at den kan bruges til at hænge sin jakke på, når man træder ind af døren. Vores knager, eller træknopper, er selvfølgelig meget anvendelige til det oplagte formål, til brug i entré eller bryggers, til overtøj, tasker, tørklæder o. lign. Men vores træknager kan også bruges mange andre steder i hjemmet, og til alt muligt andet. Hæng f.eks. knager i soveværelset, måske forskellige størrelser i kombination, og brug dem til morgenkåben, smykker, tørklæder osv. Træknager er også både smarte og velegnede på børne- og teenagerværelset, hvor noget af ”alt rodet” kan hænges op, eller til viskestykker eller andet i køkkenet. Men der er også rigtig mange andre anvendelsesmuligheder, her får du små tips, detaljer og ideer om vores træknager.

Brug knager til helt andre formål

En træknag eller træknop er enkel og dekorativ i sig selv, f.eks. i stuen, særligt hvis flere størrelser kombineres. Brug en eller flere knager, bare som et dekorativt element, eller mix dem ind mellem anden vægpynt og skab dynamik i din indretning.
Skal noget hænges op, hvor skruen ellers vil være synlig, er en lille knag også meget velegnet som ophæng. Det kan være et vægtæppe, eller en skinne i en snor, hvor skruen ellers ville være synlig.
Eller vælg en lidt større knag, til ophæng af f.eks. en plante eller det dekorative head set.


Personlige skabsgreb

Har du ældre skabe, eller gamle kommoder, der trænger til lidt fornyelse, er træknopper også en ide til overvejelse. Alle vores træknager kan også både anvendes som skabs- og skuffegreb, da de leveres med 2 forskellige skruetyper. Den ene skrue anvendes, evt. sammen med rawlplugs, hvis knagen monteres i en væg. Den anden skrue er med en møtrik, og monteres gennem et hul, hvis knagen anvendes som greb.

Fornyelse af klædeskab eller kommode

Mal evt. skab eller kommode først, og monter så træknager som greb. Knagerne findes i flere størrelser, vurder selv hvilken størrelse du synes passer bedst. En kommode skal måske have et mindre greb, hvor et skab eller en hel skabsvæg, hellere skal have et lidt større greb. Match grebsfarven med det øvrige inventar og indretning, alle grebsstørrelser findes i 3 farver, alle i egetræ, natur eg, røget eg og sortmalet eg.

Design din egen knagerække

Køber du en af vores knagerækker med træknopper, har du mulighed for at lave din helt egen og personlige knagerække. Knagerækken findes i 3 farver, 2 længder med enten 3 eller 4 knopper. Træknopperne kan nemt rykkes og om rokeres på knagen, så placeringen bliver som du ønsker. Men du kan også udskifte en knag, f.eks. til en anden størrelse eller farve, eller supplere med en ekstra. Køb en af de løse knager, udskift på knagerækken, og brug evt. den knag fra knagerækken du får i overskud, til at sætte direkte på væggen ved siden af knagerækken, eller et helt andet sted i hjemmet.

En lille, ekstra smart detalje

Vores træknagerækker er designet med en lille smart detalje, der bare gør knagen mere eksklusiv at se på, når den hænger på væggen. Knagerækkerne leveres med en lille træprop, til at dække de grimme skruer. Proppen trykkes godt ind i hullet, slå evt. forsigtigt med en gummihammer. Men der er jo altid en risiko for at en lille prop falder ud igen, så vil du være helt sikker på den bliver på plads, så gi’ proppen en lille klat træ lim inden du monterer den over skruen. Dette er også en ekstra sikkerhed hvis du har små børn i huset, da proppen er så lille at den nemt vil kunne sluges af børn.
 

Et ekstra lille tip! En bøjle har selvfølgelig en praktisk funktion, men en bøjle kan også bare være et dekorativt element på din knage, hvis den er pæn.
 

I dette indlæg er vist forskellige knager, der alle er produceret i Danmark i FSC-godkendt træ, find dem alle lige HER