Fri fragt ved køb over: DKK 599,- Fri fragt ved køb over: DKK 599,-
1-3 dages levering 1-3 dages levering

Tips til indretning af entreen

Oprettet d.

Tips til indretning af entreen

Tips til indretning af entreen

Entreen kan for mange være et svært rum at indrette, da det både skal være et indbydende rum for dig selv og dine gæster, men også et praktisk rum med plads til overtøj, sko, cykelhjelme, tasker m.m. Vi kommer i dette blogindlæg med gode idéer, til hvordan du kan indrette dine vægge i entreen, så de både er flotte og praktiske.

Brug knage knopper og indret væggen i entreen

Skab en hyggekrog i entreen med runde knager eller knage knopper

Hvis du ønsker en hyggelig krog eller siddeplads i entreen, men er bange for at miste plads til opbevaring, så er knage knopper en god mulighed for dig. Ved at hænge knagerne op og skifte mellem størrelser og farver, kan du med de runde knager nemlig skabe dit helt eget design på væggen. På den måde undgår du store og til tider klodsede garderobeskabe i entreen, men skaber plads til opbevaring af både tasker, halstørklæder, hatte, nøglesnore m.m.

Design din egen knagerække til entreen

design din egen knagerække med træknopper i forskellige størrelser og farver

Er du vild med at sætte dit eget præg på dine møbler og indretning? Med knagerækker med træknopper kan du skabe dit helt eget design. Alt du skal gøre er at købe en knagerække med 3 eller 4 træknopper, hvorefter du kan udskifte eller tilføje træknopper i andre størrelser eller farver. På den måde kan du skabe en knagerække, som du synes er flot og samtidig passer til din entré og behov. Knopperne er lette at fjerne og montere på selve knagerækken, så alle kan være med og kun fantasien sætter grænserne.

Kombiner knagerækker i forskellige størrelser

Skab plads til opbevaring på væggen med moderne knagerækker
Ved at kombinere knagerækker i forskellige størrelser, så kan du skabe et flot spil og dynamik på væggen. Designet fremstår både pænt og indbydende i din entré, men skaber også en masse opbevaringsplads på væggen. Her kan din familie og gæster hænge sit overtøj, halstørklæder og andre accessories. Du kan også supplere knagerækken med bøjler i egetræ, som skaber et fuldendt og moderne udtryk. Knagerækkerne og træbøjler findes både i almindeligt egetræ samt sortmalet egetræ, så du kan vælge dem, der passer til din stil og indretning.

Skab struktur i entreen med et nøgleskab

Skab struktur og overblik over alle dine nøgler med et magnetisk nøgleskab

Bliver dine nøgler væk eller ligger de og roder i en skuffe, hvor du har mistet overblikket? Med et nøgleskab får du mulighed for at opbevare op til 50 nøgler og på den måde skabe plads og struktur. Nøgleskabet er en perfekt tilføjelse til entreen og kan let monteres på væggen.

Du kan både få nøgleskabet med en låge i glas, ege finer eller spejl. Alle typer af låger er magnetiske, hvilket giver skabet en ekstra funktion som opslagstavle. Du kan også med fordel skrive på lågen med en marker (kun ved glas og spejl), hvilket giver dig mulighed til at skrive små beskeder.

Indret entreen med et rundt spejl

Sæt det sidste præg på entreen med et rundt spejl
Et flot spejl i entreen er et absolut must for de fleste og det er med til at sætte det sidste præg på din entré. Et rundt spejl kan hjælpe med at skabe en helhed i rummet og kan hænges op på alle typer af vægge inklusiv de moderne akustikpaneler.

Med et magnetisk spejl får du et 2-i-1 produkt, da du både kan tjekke dit udseende inden du går ud af døren og samtidig bruge spejlet som opslagstavle. Med super stærke magneter kan du nemlig hænge diverse noter eller hilsner op på spejlet. Derudover kan du også skrive små beskeder eller hilsner direkte på spejlet med en marker, hvilket giver entreen et ekstra personligt touch.

I dette indlæg er vist:
Knagerække med 3 knopper, røget egetræ
Knagerække med 4 knopper, egetræ
Træbøjle i egetræ
Knagerække med 5 knager, egetræ
Knagerække med 3 knager, egetræ
Cirkel spejl Ø45 cm
Magnetisk nøgleskab, ege finer
Cirkel bronze tonet spejl Ø45 cm