Fri fragt ved køb over: DKK 599,- Fri fragt ved køb over: DKK 599,-
1-3 dages levering 1-3 dages levering

Inspiration til teenageværelset

Oprettet d.

Inspiration til teenageværelset

Indret et flot værelse til teenager

Skal du igang med at indrette et rigtig teenage værelse og mangler inspiration til, hvordan du kan gribe det an? Så læs med i blogindlægget, hvor vi giver inspiration og forslag til indretning af et teenage værelse.

Giv dit barn et rigtigt teenage værelse

Lige meget om du skal igang med at indrette et teenage værelse til pige eller teenage værelse til dreng, så er det vigtigt, at skabe plads til personlighed. Det kan gøres på en lang række forskellige måder såsom brug af glastavler på væggen. På den måde kan du bringe farver frem, som passer til teenagerens stil og personlighed. Tavlerne kan derudover nemt fungere som opslagstavler og med super stærke magneter, kan han/hun nemt hænge ting op.

Et moderne værelse til teenager

Følg danske indretningstrends og skab et moderne værelse til teenager. Hvis du er i tvivl om hvordan du skal gribe indretningen af et teenage værelse an, så kan du med fordel finde inspiration i indretningstrends. Du kan f.eks. indrette væggen med produkter i organiske og runde former for et stilrent og moderne udtryk, der passer perfekt på et teenage værelse. Udtrykket kan blandt andet skabes ved brug af runde spejle og magnetiske tavler i forskellige størrelser og materiale. Tavlerne kan både bruges som pynt til væggen, men fungerer også som opslagstavler, hvor billeder, tekster, noter, tegninger m.m. kan fastsættes med super stærke magneter.

Personlighed på teenage værelset

Når dit barn rammer teenage alderen, så er det vigtigt, at de får plads til at finde sig selv. Du kan med fordel hjælpe dem på vej ved at skabe trygge rammer på teenage værelset, hvor der er plads til deres personlighed og behov. Med en opbevaringstavle bliver der skabt plads til personlighed på væggen. Tavlen kan både bruges til opbevaring af makeup, tasker, pyntegenstande, hobby tilbehør og meget mere. Opbevaringstavlen er idéel til indretningen af et teenageværelse, da pinde og hylder kan rykkes rundt på efter behov.

Indret teenage værelset sammen


Selvom du som forældre kan være fristet til selv at kaste sig over indretningen af teenage værelset derhjemme, så kan det være vigtigt, at du inddrager ham/hende, så i sammen kan finde de helt rette løsninger. Du kan blandt andet hjælpe med at skabe et godt udgangspunkt med produkter til væggen, som teenageren derefter selv kan sætte sit præg på. Det kan f.eks. gøres ved flotte glastavler, spejle eller andre typer af tavler til væggen. På den måde udnyttes værelset optimalt og der skabes plads til interesser, hobbies og opbevaring.

I dette indlæg er vist:

Cirkel magnetisk tavle i valnød, 45 cm.
Cirkel glastavle i rosa, 35 cm.
Cirkel glastavle i grå, 25 cm.
Magnetisk cirkel spejl, 25 cm.
Turkis magnetisk glastavle, 45x45 cm.
Jeans blå magnetisk glastavle, 45x45 cm.
Grå magnetisk glastavle, 45x45 cm.
Organizer tavle i sort, 50x60 cm.