Fri fragt ved køb over: DKK 599,- Fri fragt ved køb over: DKK 599,-
1-3 dages levering 1-3 dages levering

Indretning af børneværelset

Oprettet d.

Indretning af børneværelset

Indretning af børneværelset

Det kan være svært at indrette det perfekte børneværelse, som dit barn kan få glæde af i flere år. Vi kommer med inspiration til, hvordan du får skabt et rum, som passer til dit barn og som han/hun kan vokse med.

Ideer til indretning af børneværelse


Noget af det vigtigste ved indretning af børneværelset
er, at du skaber plads til leg og fantasi. Det kan gøres på forskellige måder, men du kan med fordel inddrage væggene i din indretning. Selvfølgelig ikke de rigtige vægge, men med glastavler kan du give plads til kreativitet, uden at det tager pladsen i rummet. Ved at indrette væggene i børneværelset med glastavler i forskellige farver kan du skabe interessante vægge, som dine børn uden tvivl vil elske!

 

Skab plads til personlighed på børneværelset

Skab en personlig indretning på børneværelset med glastavler og vægophæng

Tænk dine børns personlighed ind i indretningen af deres børneværelser. Vi ved godt, at børn får en masse holdninger og idéer, som hurtigt kan skifte og ændre sig. Vi synes dog stadig, at det er vigtigt med plads til deres individuelle personligheder. Så tag en snak med dit barn og lad dem komme med ideer til indretningen af børneværelset. Det kan være dit barn har en yndlingsfarve eller hobby, som med fordel kan tænkes ind. Med en gitter opslagstavle på væggen, kan du skabe plads til dit barns behov og ønsker, som nemt kan tilpasses over tid.

Indret med en børnetavle

Hvis du har en bar væg på børneværelset og mangler inspiration til indretningen, så kan en metaltavle være den perfekte løsning. Børnetavlerne kommer i forskellige designs, så de kan passe ind i stilen på børneværelset. Det er en god måde at bruge væggene på og skabe plads til kreativitet. Med de fine børnetavler kan dit barn skrive og tegne løs, hvorefter han/hun kan viske ud og starte på en frisk. Udover kreativitet kan du med en ugetavle til børn også give dit barn mulighed for at lære at skabe struktur, samtidig med at han/hun kan udtrykke sig kreativt.

Husk sikkerheden på børneværelset!

Når du indretter dit næste børneværelse er det vigtigt at huske, at magneter er ikke legetøj og de skal opbevares utilgængelige for børn. Derfor skal du være opmærksom på brugen af magneter, som babyer og små børn kan få fat i. Dertil er det vigtigt, at du er opmærksom på hvilke tuscher og markere, der er tilgængelige for dine børn. Hos Naga sælger vi vandbaserede tuscher og markere, som børn kan bruge.

I dette indlæg er vist:

Magnetisk elefant ståltavle, 40x60 cm.
Gitter metal opslagstavle, 60x80 cm.
Gul magnetisk glastavle, 45x45 cm.
Lyseblå magnetisk glastavle, 45x45 cm.
Turkis glastavle 45 x 45 cm.
Jeans blå magnetisk glastavle, 45x45 cm.
Lyserød magnetisk glastavle, 45x45 cm.
Grå magnetisk glastavle, 45x45 cm.
Retro grøn magnetisk glastavle, 45x45 cm.
Hvid magentisk glastavle, 35x35 cm.
Magnetisk stål ugetavle til børn, 60x40 cm.