Fri fragt ved køb over: DKK 599,- Fri fragt ved køb over: DKK 599,-
1-3 dages levering 1-3 dages levering

Brug opslagstavler dekorativt

oprettet d.

Brug opslagstavler dekorativt

Brug opslagstavlerne som et dekorativt element i din indretning...

Vi kender det alle sammen godt. Vores hverdag flyver afsted, der er mange ting der skal nås, og det kan nogle gange virke uoverskueligt at skulle igennem en ny uge. Endnu en uge fyldt med arbejde, hente og bringe børn, fritidsaktiviteter, legeaftaler og måske også lidt ”voksentid”.

Men ved at planlægge, og få diverse aktiviteter skrevet op, kan det give luft i din kalender og ro til dine tanker. Begge dele er noget der er vigtigt for at hverdagen kan virke overskuelig, og rar at være i.

Design en personlig væg med tavler

Dekorative planlægningstavler til hjemmet

En måde hvor på man kan udtrykke sig, og gøre hjemmet personligt, er ved at lave sin egen billedvæg. I dag ser vi en stor trend i billedvægge, nogle går fra gulv til loft, andre et lille hjørne over en stol. Ikke desto mindre elsker vi at udsmykke vores hjem med billeder. Men har du tænkt over at bryde væggen med noget andet? Det kunne eks. være en eller flere opslagstavler. Ikke nok med at de i sig selv er pæne at se på, så kan du hurtigt ændre udtrykket ved, at sætte et nyt kort, en seddel eller andet hyggeligt på tavlen. Derudover er det med til at give din billedvæg, eller blot din væg, et personligt udtryk. Det giver dig f.eks. mulighed for at hænge forskellige familiebilleder op, og nemt skifte dem ude igen, hvis I har oplevet noget nyt I gerne vil have fremhævet i hjemmet. Det er både hyggeligt for familien, og er med til at give dig din personlige hjemlige følelse.

Er du til organiske eller kantede former, er vild med mange farver eller et mere neutralt udtryk, så har vi de dekorative opslagstavler du mangler i dit hjem. Vores opslagstavler er magnetiske og så kan du skrive på glastavlerne med kridttuscher. Se vores store udvalg af magneter lige HER

Dekorative magnetiske tavler til hjemmet

Udsmykning af hjemmet med tavler i mange farver. Giv rummet dybde

Her er opslagstavlerne brugt på et værelse som udsmykning af væggen. Kontrasterne i de lyserøde toner og opslagstavlernes mere dybe farver giver rummet karakter. Og som du kan se, behøver tavlerne ikke være fyldt med en masse, men er et dekorativt element i sig selv.

Hvis du vil gå efter et inspirerende helhedsudtryk i dit hjem, kan du vælge opslagstavler hvor farverne og materialerne går igen fra din indretning. Eks. på billedet nedenfor, hvor de lyserøde toner både ses på tavlen og kasserne på reolen. Derudover skaber egetræstavlen sammenhæng med palmebladene og marmormønsteret trækker linjer til plantens aftegninger. Det er alt sammen med til at skabe et roligt og inspirerende udtryk i hjemmet.

Moderne runde tavler til væggen

Bliv inspireret af runde magnetiske tavler

Er du blevet inspireret til at tilføjet en eller flere opslagstavler til dit hjem, kan du se vores udvalg af runde tavler HER

Til indlægget her er disse tavler brugt:

Cirkel 25 cm. Sahara

Cirkel 25 cm. Beige

Cirkel 35 cm. Sort marmor

Cirkel 45 cm. Eg