Fri fragt ved køb over DKK 699,- Fri fragt ved køb over DKK 699,-
1-3 dages levering 1-3 dages levering

Inspiration til indretning af hjemmekontor

oprettet d.

Inspiration til indretning af hjemmekontor

I de senere år er det blevet mere almindeligt at arbejde hjemmefra. Dog kan hjemmet være fyldt med distraheringer, der kan påvirke produktiviteten. Ved at skabe et velindrettet arbejdshjørne kan du sikre, at du yder dit bedste, selv når du ikke er på kontoret. Brug gerne denne artikel som en guide til at indrette dit eget hjemmekontor effektivt.

 


Organisering øger produktivitet

Et af de vigtigste aspekter ved indretning af et hjemmekontor er skrivebordsindretningen. Ved at organisere dine arbejdsredskaber og dokumenter på en måde, der er let tilgængelig men ikke forstyrrende, kan du skabe en arbejdsplads, der fremmer produktivitet og koncentration.

Hylder, skuffer og opbevaringskasser er fantastiske til at holde dit skrivebord ryddeligt. Opbevar genstande, du ikke bruger dagligt, i skuffer eller kasser for at minimere rod. Placer de mest anvendte redskaber, som kuglepenne, notesbøger og computertilbehør, inden for rækkevidde. Dette reducerer tiden brugt på at lede efter ting og holder dig fokuseret. Brevbakker, penneholdere og forskellige organizers til skrivebordet er ideelle til dette formål. Opdag hele vores udvalg af skrivebordstilbehør her.

 

 

Tænk ergonomi ind i din indretning

Det er afgørende at investere i møbler og skrivebordstilbehør, der fremmer en sund kropsholdning, selv når man arbejder hjemmefra. En korrekt indrettet arbejdsplads kan forhindre mange af de fysiske problemer, der opstår ved langvarigt stillesiddende arbejde, såsom nakke- og rygsmerter.

Dine øjne bør være i linje med toppen af skærmen for at minimere belastningen på nakke og skuldre. Placer derfor skærmen i øjenhøjde ved hjælp af f.eks. en skærmhylde – også kaldet en monitor stand. Udover at hæve computerskærmen til en behagelig arbejdshøjde, giver skærmhylden også ekstra opbevaringsplads til kabler og tastatur, når de ikke er i brug. Sørg også for, at skærmen er cirka en armslængde væk fra dig for at reducere øjenbelastning. Efter en lang arbejdsdag, vil din krop takke dig for det.

 

Skrivebordsorganizer eller skærmhylde til computerskærm

Monitor stand / skærmhylde med 2 skuffer i beige. 549 kr.

 

Planlæg og skab overblik

Hold fokus på dine arbejdsopgaver ved at skrive dem ned på en tavle, så du altid har dem i øjenhøjde. NAGAs magnetiske glastavler er et stilfuldt alternativ til klassiske whiteboardtavler og er en uundgåelig del af dit hjemmekontor. Med et bredt udvalg af farver og størrelser kan du finde en glastavle, der passer perfekt til din indretning, eller kombinere flere for at opnå et skræddersyet look.

 

Skrivebord med tavler på væggen bagved

Ugetavle i glas med engelsk tekst. 40 x 60 cm. 549 kr.

 

Glastavler er ideelle til at notere daglige opgaver, deadlines og mødeplaner. De hjælper dig med at holde styr på dine prioriteringer og skabe en mere struktureret arbejdsdag. Glastavlerne findes både med kalenderlayout og med blankt design, så du selv kan bestemme, hvordan din tavle skal organiseres. Begge giver mulighed for at hænge dokumenter op med magneter og skrive med markere, der let kan viskes ud med en tavlesvamp.

 

Skrivebord med tre tavler i blå / grå nuancer på væggen bagved

Sort magnetisk glastavle, grå magnetisk glastavle, og lyseblå magnetisk glastavle 40 x 60 cm. 469 kr. stk.

 

Moderne belysning med karakter

God belysning, både naturlig og kunstig, er afgørende for at skabe et inspirerende og energigivende arbejdsmiljø. En kvalitets skrivebordslampe er ikke blot en kilde til lys – den spiller en vigtig rolle i at forbedre din arbejdsoplevelse ved at reducere øjenbelastning og træthed.

For at tilføje lidt ekstra liv til dit hjemmekontor kan du vælge en farverig skrivebordslampe, der ikke kun forbedrer din arbejdsbelysning men også bidrager til æstetikken i rummet. Et hjemmekontor bør nemlig ikke kun være funktionelt, men må også meget gerne afspejle din personlighed og indretningsstil.

 

 

Find hele NAGAs udvalg af skrivebordstilbehør her.