Fri fragt ved køb over DKK 749,- Fri fragt ved køb over DKK 749,-
1-3 dages levering 1-3 dages levering

Sådan pakker du bedst din kuffert

oprettet d.

Sådan pakker du bedst din kuffert

Skal du snart ud at rejse, men mangler du tips til at organisere din kuffert på en effektiv måde? En velorganiseret kuffert kan ikke kun spare plads, men også holde dine ejendele adskilt og let tilgængelige, så du nemt kan finde det, du har brug for, når du er på farten. Her er nogle gode tips til at hjælpe dig med at organisere din kuffert bedst muligt.

Lav en pakkeliste

Før du begynder at pakke, lav en liste over alle de ting, du skal medbringe. Dette hjælper dig med at sikre, at du ikke glemmer noget vigtigt, og det giver dig også en idé om, hvor meget plads du har brug for. Overvej også allerede nu, hvordan du kunne tænke dig at opdele din kuffert. Giv f.eks. din pakkeliste følgende underoverskrifter: Toiletartikler, elektronik, overtøj, undertøj, strømper, overdele, underdele, tilbehør og alt det essentielle (pas, pung, nøgler m.m.)

 

Pakkepose med lynlås til opbevaring af pasRejse organizer taske, sæt med 2 dele. 99,95 kr.

Organiser efter anvendelse

Det rene tøj

Pakkeposer, eller packing cubes, er fantastiske til at organisere og opdele dit tøj og tilbehør efter anvendelse. Du kan gruppere ting som undertøj, sokker, t-shirts osv. i separate poser for at holde dem adskilt og let tilgængelige, så du hurtigt kan finde det, du har brug for, uden at rode hele kufferten igennem. Her kan du med fordel bruge de underkategorier, som du lavede i pakkelisten.

Pakkeposerne findes i forskellige størrelser, så du kan vælge den størrelse, der passer til dit behov. Skal du på skiferie, har du garanteret brug for en større pakkepose til dine striktrøjer, hue og vanter, end hvis du tager på strandferie. Uanset hvilken størrelse, du vælger, vejer pakkeposerne stort set ingenting, så du behøver ikke bekymre dig om at tilføje ekstra vægt til kufferten.

 

3 pakkeposer stablet ovenpå hinanden

Pakkepose / rejse organizer box, 26 x 22 cm. 59,95 kr.
Pakkepose / rejse organizer box, 30 x 26 cm. 69,95 kr.

 

Det snavsede tøj

Skoposer og vasketøjsposer er også geniale at have med i kufferten. Efter nogle dage på rejsen begynder skoene at blive snavsede og det beskidte tøj hober sig op. Med særlige skoposer og vasketøjsposer kan du nemt separere det snavsede tøj fra det rene og holde det adskilt fra resten af dine ejendele. Når du kommer hjem fra din rejse igen, kan du blot komme pakkeposerne med i vaskemaskinen, så de er klar til din næste tur.

Pakkepose eller skopose til opbevaring af sko i kufferten

vasketøjsposer til opbevaring og separering af beskidt tøj i kufferten

Rejse vasketøjsposer, sæt med 2 stk. 99,95 kr.
Rejse skopose, 99,95 kr.

 

Elektronik

Elektronik og kabler kan hurtigt gøre en kuffert eller taske rodet og uoverskuelig. Ikke mindst kan det være svært at finde den rigtige oplader, hvis du har flere til at ligge løst blandt tøj og andre genstande. Med en tilbehørstaske som denne, kan du én gang for alle gøre op med krøllede ledninger. Hver ledning har nemlig sin egen dedikerede lomme med elastik rundt om, som sørger for at holde ledningerne godt på plads. Det store rum er perfekt til f.eks. at opbevare dine høretelefoner, computermus eller den lidt større oplader til din bærbare computer.

 

Pakkepose eller elektronik opbevaring til kufferten, der holder styr på ledninger

Rejse organizer taske, sæt med 2 dele. 99,95 kr.

Overvej at rulle i stedet for at folde

Nogle mennesker foretrækker at rulle deres tøj i stedet for at folde det, da det kan spare plads og reducere rynker. Når du ruller dit tøj, kan du også nemmere organisere det i lag i pakkeposerne. Dette gør det lettere at se, hvad du har pakket, end hvis du havde foldet tøjet. Dog er det værd at have in mente, at nogle materialer, som silke og uld, ikke egner sig lige så godt til at blive rullet. For at finde ud af, hvad der fungerer bedst for dig, kan du prøve begge metoder under dine rejser og se, hvilken metode der passer bedst til dine behov og præferencer. Du kan også kombinere de to metoder ved at rulle nogle tøjstykker og folde andre, afhængigt af størrelse, form og materiale.

Vi ønsker dig en rigtig god rejse!

 

Find hele NAGAs udvalg af rejsetilbehør her.