Fri fragt ved køb over DKK 699,- Fri fragt ved køb over DKK 699,-
1-3 dages levering 1-3 dages levering

Magnetiske kridttavler

Oprettet d.

Magnetiske kridttavler

Magnetiske kridttavler med mange anvendelsesmuligheder


Kridttavler er ikke noget nyt, det er en klassiker man har kendt i mange år. Det nye er at kridttavler nu også fås med magnetisk funktion, hvilket også giver mange flere muligheder, end blot at skrive med kridt på tavlen. Derudover kan man hos Naga nu både købe de magnetiske kridttavler med- og uden ramme. Modellen uden ramme fås både i sort, og en klassisk tavlegrøn, som man kender fra gamle skoletavler. Kig med her, og bliv inspireret til alle de steder kridttavler kan anvendes.

Kridtavler til pynt og nytte

Kridtavler til hjemmet - Inspiration til kridtavler på miljøbilleder

En kridttavle er ikke kun til praktisk brug, den kan også være dekorativ. Vælger man en magnetisk kridtavle der matcher hjemmets øvrige indretning, og dekorer man den med ting man holder af, bidrager tavlen til personliggørelse af hjemmet. Man kan skrive små statements med kridt på tavlen, eller sætte familiebilleder og postkort på tavlen med enkle, eller dekorative magneter. Alt efter hvor man hænger tavlen, kan man f.eks. også sætte små buketter med tørrede blomster fast med magneter. Eller sæt en lille plante fast på tavlen, i en magnetisk boks, det giver en ekstra hyggelig dimension til kridttavlen.

Kridttavler på børneværelset

Kridttavler til børneværelset

En kridttavle er oplagt på børneværelset, da børn nemt selv kan skrive på tavlen. Kridt er jo allerede på mange børneværelser, og er ikke farligt for børn selv at anvende. Desuden er skaden ikke så stor, som med tusser, hvis barnet kommer til at skrive på væggen, da kridt jo nemt vaskes af.
Den helt klassiske kridttavle med fyrtræsramme, er enkelt og billig løsning til børneværelset, hvor pris og kvalitet hænger godt sammen.
Vælger man derimod den magnetisk kridtavle, giver man barnet flere muligheder. Den magnetiske funktion gør jo samtidig kridttavlen til en opslagstavle, da man kan bruge helt almindelige magneter på denne tavle. Dermed kan alle de magneter man måske allerede har hæfte på tavlen, i modsætning til f.eks. glastavler, hvor man kun kan anvende stærke magneter.
Kridttavlen på børneværelset er både til leg og læring, da tavlen jo også kan bruges til at lære barnet bogstaver og tal, og skrive sit eget navn.

Brug kridt til at huske

Kridtavle ved skrivebord

Den helt klassiske kridttavle er velegnet som ”huskeliste” mange steder i hjemmet. Brug den i køkkenet til menuplan eller indkøbsliste. På hjemmekontoret er kridttavlen go’ til at skrive opgaver der skal laves. Med to-do-lister hvor alt man skal huske at lave er skrevet ned eller op, giver ro. Og er listen skrevet på en tavle, får man også en reminder når man kigger på tavlen. Når hjernen ikke er fyldt med ting man er bange for at glemme, er der plads til alt muligt andet der er sjovere.

Kridttavler til skole og børnehave

Kridttavle til skole og børnehave

Da de rammeløse, magnetiske kridtavler fås i stor størrelse, 57 x 117 cm. er de også velegnede til brug i skole og børnehave. Børnene kan selv skrive på tavlen, samtidig med at der kan sættes beskeder eller tegninger op på tavlen med almindelige magneter. Velegnet til undervisning, men også til børnenes egen kreative udfoldelse.

Til møder og på kontoret

Kridttavler til møder og kontoret

Magnetiske kridttavler er et flot, nytænkende og kreativt alternativ til den traditionelle whiteboardtavle, på kontoret eller i mødelokalet. Disse kridttavler har jo samme funktioner som whiteboardtavlen, man skriver blot med kridt i stedet for tusser, men kan stadig hænge ting op på tavlen med magneter. Har man en moderne virksomhed, matcher de stilrene kridttavler med rundede hjørner i sort eller grøn, rigtig godt. De skaber fornyelse, og et anderledes udtryk når man ”kigger ind” i lokaliteterne. 

 

I dette indlæg er vist:
Et udvalg af kridt tavler og kridt