Fri fragt ved køb over DKK 699,- Fri fragt ved køb over DKK 699,-
1-3 dages levering 1-3 dages levering

Inspiration til badeværelsestilbehør

Oprettet d.

Inspiration til badeværelsestilbehør

Badeværelset bliver ofte overset i hjemmet, på trods af at det er et af de mest brugte rum. Det er afgørende at skabe en hyggelig og hjemlig atmosfære, da vi tilbringer så meget tid der. Selvom det kan virke uoverskueligt og besværligt at forny badeværelset, behøver det ikke at være sådan. Ved at tilføje nogle få funktionelle og dekorative badeværelses tilbehør kan du nemlig få rummet til at stråle på ny. Her er vores bedste bud på badeværelses tilbehør der kan få badeværelset til at stråle.

Badeværelses inspiration spejl og metalhylder

Spejl

Vi anbefaler at tilføje et dekorativt spejl for at give din badeværelsesindretning et frisk pust. For en optimal badeværelsesoplevelse er et spejl uundværligt. Ved at vælge det rigtige spejl kan du ikke kun skabe en dekorativ effekt, men også åbne rummet op. Spejlet er en essentiel del af ethvert smukt og velindrettet badeværelse. Ved at vælge det rigtige spejl kan du fuldende din badeværelsesindretning og skabe en fornemmelse af mere plads.

Der findes et hav af forskellige spejle, som alt efter din stil kan ændre udtrykket i dit badeværelse. Hos NAGA har vi et blandet udvalg af spejle, herunder runde spejle, spejle med lys, spejle med kant og mange flere.

Find spejl her.

Toiletrulleholder i guld, sort og hvid

Toiletrulleholder

Toiletrulleholderen er et vigtigt stykke badeværelsestilbehør, som bør være til stede på ethvert badeværelse. Dog kan det være en udfordring at finde en stilfuld toiletrulleholder, der passer til din badeværelsesindretning. 

Men det er absolut muligt at finde en smart og dekorativ toiletrulleholder, der passer perfekt til din badeværelsesindretning. I dag kan du finde toiletrulleholdere i mange moderne designs, som følger tidens tendenser med moderne farver og materialer.

Hos NAGA kan du finde et udvlag af elegante og stilrene toiletrulleholdere i tidsløse farver nemlig guld, sort og hvid.

Find toiletrulleholder her.

Sæbeholder til 3 flasker sort

Sæbeholder

Sæbeholdere er et vigtigt element i badeværelsets indretning, da de ikke kun bidrager til en praktisk opbevaring af sæbe, men også kan være med til at skabe et dekorativt udtryk. En smart sæbeholder kan give dit badeværelse et løft og samtidig tilføje en personlig stil. Når du skal vælge en sæbeholder, er der mange forskellige muligheder at overveje. Du kan vælge en enkel og stilren holder i stål eller plastik. 

Uanset hvad du vælger, kan en flot og praktisk sæbeholder være med til at gøre din daglige rutine på badeværelset lidt mere luksuriøs. Så gå på opdagelse i de mange forskellige designs og materialer, og find den sæbeholder, der passer bedst til din personlige stil og behov. 

Find sæbeholder her.

Håndklædekrog i hvid, guld og sort

Håndklædekrog 

Håndklædekroge er en essentiel del af ethvert badeværelse, da de giver en praktisk og pladsbesparende opbevaringsmulighed til dine håndklæder. Men håndklædekroge kan også være en dekorativ detalje, der bidrager til at skabe en hyggelig og indbydende stemning i badeværelset. 

Når du vælger håndklædekroge, er det vigtigt at overveje både funktionalitet og æstetik. Du bør vælge kroge, der kan rumme de størrelser og typer af håndklæder, du bruger, og som er nemme at nå og hænge på. Samtidig kan du vælge kroge i forskellige designs, farver og materialer for at matche din badeværelsesstil. Hvis du ønsker et mere minimalistisk look, kan du vælge kroge i stål eller messing.

Find håndklædekrog her.

Duftfrisker til badeværelset

Duftfrisker på badeværelset 

Duftfriskere er en nem måde at tilføje en behagelig og frisk duft til dit badeværelse. Når du bruger badeværelset, kan der ofte opstå lugte, der ikke er så behagelige. En duftfrisker kan hurtigt og nemt fjerne disse lugte og skabe en behagelig og ren atmosfære. Der findes forskellige typer af duftfriskere, så det er vigtigt at vælge en, der passer til dine præferencer og behov. 

Uanset hvilken type duftfrisker du vælger, kan det være en god idé at vælge en mild og ikke-forstyrrende duft, så den ikke overvælder rummet. Du kan også overveje at skifte duften ud fra tid til anden, så den ikke bliver for ensformig. En duftfrisker er en nem og effektiv måde at tilføje en frisk duft til dit badeværelse, og kan hjælpe med at skabe en mere behagelig og indbydende atmosfære.

Find duftfrisker her.

Håndklædestang i hvid, guld og sort

Håndklædestang

En essentiel del af ethvert badeværelse er en håndklædestang, da den er med til at holde håndklæderne tørre og organisere dem på en pæn måde. Der findes mange forskellige typer af håndklædestænger, som kan være i forskellige materialer og designs. En populær type af håndklædestang er den, der er monteret direkte på væggen. Disse stænger kan være lavet af materialer som træ, metal eller plastik og kan have en enkel eller mere dekorativt design. 

En alternativ løsning til den traditionelle håndklædestang er en selvklæbende håndklædestang. Denne type håndklædestang kræver ingen montering, da den blot kan sættes fast med en stærk klæbende tape. Dette gør den ideel til badeværelser, hvor boring i væggen ikke er ønsket eller tilladt.

Find håndklædestang her.

Magnetisk spejl Medicinskab til badeværelset

Medicinskab 

Et medicinskab er en praktisk og vigtig del af ethvert badeværelse, da det holder medicin og andre vigtige forsyninger organiseret og inden for rækkevidde. Men hvad med at gøre dit medicinskab endnu mere alsidigt ved at vælge en magnetisk model?

En magnetisk medicinskab kan ikke kun opbevare medicin, men fungerer også som en praktisk opslagstavle, hvor du kan fastgøre vigtige noter, påmindelser eller endda billeder. På denne måde kan medicinskabet ikke kun fungere som en opbevaringsløsning, men også som en del af din badeværelsesindretning. De magnetiske medicinskabe fås i forskellige størrelser og designs, så du kan finde en, der passer til dine behov og stil. Der er også mange forskellige muligheder for at tilpasse dem til dit badeværelse - fra farver og materialer til funktioner som spejle og hylder.

Find medicinskab her.

 

At tilføje de rigtige tilbehør på dit badeværelse kan være med til at skabe en mere funktionel og æstetisk indretning. Fra spejle til sæbeholdere og håndklædekroge er det de små detaljer, der kan gøre en stor forskel. Uanset om du ønsker en minimalistisk eller mere personlig stil på dit badeværelse, er der et stort udvalg af tilbehør at vælge imellem. Så tag dig tid til at vælge de rigtige elementer til dit badeværelse, og skab en indbydende og funktionel atmosfære, som du vil nyde at bruge hver dag. 

Se hele vores udvalg til badeværelset her.